Kind & Hond

Alle cursussen
Kinderen en honden, soms best een lastige combinatie! Deze cursus is geschikt voor kinderen die samen met een hond leven, en graag Junior Hondentrainer willen worden! Ze zullen leren wat ze wel, en juist niet met de hond kunnen doen. En hoe ze kunnen zien wanneer de hond iets leuk vindt of juist helemaal niet.

Omgang met de hond

In de Kind & Hond cursus leren we de kinderen wat ze met de hond kunnen doen, en hoe ze met een hond omgaan. De eerste les is ook een interactieve theorieles. Hierin gaan ze leren wat voor spelletjes ze met de hond kunnen doen. Maar ook hoe ze kunnen zien of een hond iets fijn vindt, of juist helemaal niet. Zodra ze deze theorie op zak hebben, gaan ze in de volgende 3 praktijklessen veel plezier maken, en worden ze begeleidt in de omgang met de hond.

Inhoud van de cursus

Zoals hierboven al beschreven, bestaat de cursus uit 1 interactieve theorieles, en 3 praktijklessen. Daarna zullen de kinderen een mooi certificaat ontvangen voor hun prestaties met de hond! Tijdens de praktijklessen komt er een klein stukje gehoorzaamheid aan bod, en verder wordt er vooral veel plezier gemaakt. De groep bestaat uit maximaal 4 kinderen, met hun ouders uiteraard!

Voor wie?

De Kind & Hond cursus is voor kinderen tussen de 7 en 16 jaar oud. Het kind moet de hond kunnen vasthouden. De hond dient sociaal te zijn naar andere mensen, kinderen en honden. De hond heeft minimaal een puppy/basiscursus gevolgd, en is goed in staat zich te concentreren met andere honden om zich heen.

 

blank

Indoorlocatie

Onze leslocatie ligt vlakbij afslag Nulde aan de A28. Goed bereikbaar voor hondeneigenaren uit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk of Zeewolde. En dankzij de indoorlocatie kunnen we ook gewoon doortrainen met hondenweer.

blank

Jouw hondentrainer

Joyce Visser

Joyce Visser

Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om je hond te trainen & leren begrijpen!

Minimaal puppy/basiscursus afgerond

4 wekelijkse groepslessen Kleine groepjes van 4 deelnemers, start bij voldoende aanmeldingen

70,- Totaal prijs, vooraf betalen.

Bekijk snel welke data nog beschikbaar zijn en meld je aan!

Meer cursussen voor je hond

blank

Pubercursus

4 – 12 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,- 

Je pup is ouder aan het worden, en dan komt de puberteit eraan. Het lijkt ineens of hij alle commando’s is vergeten. Bij MyDogs Hondenschool leer je hoe je hiermee om moet gaan.

blank

Gevorderdencursus 1

Vanaf 6 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,-

Wanneer je hond de puberteit goed is doorgekomen zal deze zich verder ontwikkelen naar een volwassen hond. Wanneer de hond echt volwassen zal zijn, verschilt per ras.
In deze cursus gaan we de oefeningen uit de pubercursus uitbreiden, en komen er nieuwe oefeningen aan bod!

blank

Gevorderdencursus 2

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus bouwen we de oefeningen nog verder uit dan in gevorderdencursus 1. Daarnaast zullen we vaker los van de riem gaan werken. De oefeningen zullen steeds moeilijker en uitdagender worden. Plezier staat voorop, zodat ook jullie band zal blijven versterken.