Privéles aan huis

Alle cursussen

Soms loop je als eigenaar aan tegen problemen in huis. Bijvoorbeeld opspringen tegen bezoek, blaffen bij de voordeurbel of je hond leren om op commando in de bench te gaan. Hiervoor kan je een begeleidingstraject aanvragen, waarbij ik dan bij jullie thuis kom om jullie verder te helpen.

Het begeleidingstraject

Na het eerste contact maken we een afspraak om een intakegesprek te houden bij jullie thuis. Hierin bespreken we waar jullie tegenaan lopen, en zullen we samen een concreet doel maken. Daarna ga ik voor jullie een begeleidingsplan opstellen en als jullie je hierin kunnen vinden gaan we hiermee aan de slag!

De kosten

Het tarief voor het intakegesprek bedraagt €35,-. Aan de hand hiervan zullen we kijken of er een klik is en wat ik voor jullie kan doen. Daarna betaal je voor de privélessen aan huis, deze duren een halfuur, dit kost €30,- en is inclusief het begeleidingsplan en de (tussen)evaluaties.
Voor huisbezoeken buiten Harderwijk komt er nog €0,25ct per km bij.

Jouw hondentrainer

Joyce Visser

Joyce Visser

Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om een privéles aan huis te volgen met je hond!

Alle leeftijden

Flexibele planning

Individuele aandacht, je lest helemaal alleen. De les dient ingepland te worden in overleg. Neem contact op via het contactformulier, telefoon of e-mail.35,- intakegesprek
30,- privéles aan huis (incl begeleidingsplan en (tussen) evaluaties)
Vooraf betalen.

Meer cursussen voor je hond

blank

Pubercursus

4 – 12 maand(en)
Datum en locatie op afspraak
115,- incl clicker

Je pup is ouder aan het worden, en dan komt de puberteit eraan. Het lijkt ineens of hij alle commando’s is vergeten. Bij MyDogs Hondenschool leer je hoe je hiermee om moet gaan.

blank

Gevorderdencursus 1

Vanaf 6 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
115,-

Wanneer je hond de puberteit goed is doorgekomen zal deze zich verder ontwikkelen naar een volwassen hond. Wanneer de hond echt volwassen zal zijn, verschilt per ras.
In deze cursus gaan we de oefeningen uit de pubercursus uitbreiden, en komen er nieuwe oefeningen aan bod!

blank

Funcursus

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
115,-

Deze cursus bestaat uit 8 leuke praktijklessen. De lessen duren 45 minuten.