Welke hondencursus kies jij?

  • Positieve training in kleine groepjes
  • Leer je hond beter te begrijpen
  • Indoorlocatie in Putten

Hondencursussen

Hieronder is een overzicht te zien van onze hondencursussen. De hondencursussen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten. Alle cursussen vinden plaats op de indoor locatie in Putten. Alleen bij de privélessen is het mogelijk om in overleg een andere locatie te kiezen.

Puppycursus

8 – 20 weken
8 wekelijkse groepslessen
125,- incl puppypakket 

Daar is hij dan eindelijk, je kleine lieve pup! Pups zullen nog veel moeten leren, over hun omgeving, hun lijf, over andere honden en over jouzelf natuurlijk. Hierbij zal MyDogs Hondenschool je gaan helpen. Socialisatie is een belangrijk onderdeel van deze cursus, naast de basisoefeningen.

Pubercursus

4 – 12 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,- 

Je pup is ouder aan het worden, en dan komt de puberteit eraan. Het lijkt ineens of hij alle commando’s is vergeten. Bij MyDogs Hondenschool leer je hoe je hiermee om moet gaan.

blank

Gevorderdencursus 1

Vanaf 6 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,-

Wanneer je hond de puberteit goed is doorgekomen zal deze zich verder ontwikkelen naar een volwassen hond. Wanneer de hond echt volwassen zal zijn, verschilt per ras.
In deze cursus gaan we de oefeningen uit de pubercursus uitbreiden, en komen er nieuwe oefeningen aan bod!

blank

Gevorderdencursus 2

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus bouwen we de oefeningen nog verder uit dan in gevorderdencursus 1. Daarnaast zullen we vaker los van de riem gaan werken. De oefeningen zullen steeds moeilijker en uitdagender worden. Plezier staat voorop, zodat ook jullie band zal blijven versterken.

blank

Gevorderdencursus 3

Na behalen gevorderdencursus 2
8 wekelijkse groepslessen
120,-

De gevorderdencursus 3 is de meest uitdagende cursus bij MyDogs Hondenschool. Naast dat de oefeningen uit voorgaande cursussen worden uitgebreid, zullen er ook nieuwe commando’s tussen zitten. Een uitdaging voor jullie beiden dus! Tijdens deze lessen zal er voornamelijk los van de lijn gewerkt worden.

blank

Funcursus

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus gaan we vooral veel plezier maken met onze honden. We doen in deze lessen meerdere onderdelen uit verschillende hondensporten en zullen hierin steeds verder uitbouwen. Zo kun je dus ook kijken welke onderdelen van de hondensport jouw hond het leukste vindt!

blank

Privéles

Alle leeftijden
Datum en locatie op afspraak
 35,– per half uur (excl. reiskosten)

Heeft je hond moeite om in een groep te trainen, of heb je liever individuele aandacht, dan is een privéles een goede optie voor jou!

blank

Workshops

Alle leeftijden
Eenmalige groepsworkshop
 22,50,-

Er worden regelmatig verschillende soorten workshops gehouden, houd hiervoor de website, Facebook of Instagram in de gaten!