In de funcursus gaan we vooral veel plezier maken met onze honden. We doen in deze lessen meerdere onderdelen uit verschillende hondensporten en zullen hierin steeds verder uitbouwen. Zo kun je dus ook kijken welke onderdelen van de hondensport jouw hond het leukste vindt!

Cursus vol plezier!

De funcursus is er om plezier te maken. Je gaat met je hond leuke, gekke, en moeilijke oefeningen doen. Allerlei hondensporten, trucjes en oefeningen komen aan bod. Na deze cursus kan jouw hond bijvoorbeeld een high five geven, door een band springen en een frisbee vangen! Deze cursus is ook door oudere honden te volgen, dan worden eventuele belastende oefeningen aangepast.

Individuele aandacht

De groep zal bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 cursisten. Een kleine groep dus waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen! De kleine groep maakt het ook makkelijker om met je hond los van de lijn te werken.

blank

Positief en ontspannen trainen

Wij trainen op een positieve wijze. Dat betekent dat we goed gedrag belonen, maar we leren de honden wel grenzen aan. Deze cursus staat voor plezier. Wil of durft je hond een oefening niet doen? Geen probleem! We passen de oefening aan op jullie niveau, en anders bedenken we iets anders voor jullie.

blank

Indoorlocatie

Onze leslocatie ligt vlakbij afslag Nulde aan de A28. Goed bereikbaar voor hondeneigenaren uit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk of Zeewolde. En dankzij de indoorlocatie kunnen we ook gewoon doortrainen met hondenweer.

blank

Dit gaan we doen bij de funcursus

Deze cursus bestaat uit 8 leuke praktijklessen. De lessen duren 45 minuten.

We gaan aan de slag met:

  • Hondentrucs
  • Dogfrisbee
  • Agility
  • Clickertraining
  • Balans & coördinatie

Jouw hondentrainers

Romy van den Bosch
Romy van den Bosch
Kynologisch instructeur

Mijn naam is Romy, kynologisch instructeur. Welzijn, plezier en samenwerking tijdens de trainingen vind ik erg belangrijk en ik hoop dit mee te kunnen geven aan vele baasjes en hun honden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de hondenschool.

Joyce Visser
Joyce Visser
Eigenaar / Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om de funcursus te volgen met je hond!

Na behalen gevorderdencursus 1

8 wekelijkse groepslessen Kleine groepjes 4 tot 6 deelnemers, start bij voldoende aanmeldingen

120,-
Totaal prijs, vooraf betalen.

Let op: Deze cursus kun je doen nadat je de gevorderdencursus 1 hebt afgerond bij MyDogs Hondenschool. In deze cursus werken de honden veel los van de lijn, een vereiste is dus dat je hond los van de lijn met jou kan samenwerken. Heb je geen gevorderdencursus 1 afgerond bij MyDogs Hondenschool, maar kan je hond wel los van de lijn werken? Neem dan even contact op met mij zodat we kunnen kijken of het mogelijk is om mee te doen!

Bekijk snel welke data nog beschikbaar zijn en meld je aan!

Meer cursussen voor je hond

blank

Gevorderdencursus 2

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus bouwen we de oefeningen nog verder uit dan in gevorderdencursus 1. Daarnaast zullen we vaker los van de riem gaan werken. De oefeningen zullen steeds moeilijker en uitdagender worden. Plezier staat voorop, zodat ook jullie band zal blijven versterken.

blank

Gevorderdencursus 3

Na behalen gevorderdencursus 2
8 wekelijkse groepslessen
120,-

De gevorderdencursus 3 is de meest uitdagende cursus bij MyDogs Hondenschool. Naast dat de oefeningen uit voorgaande cursussen worden uitgebreid, zullen er ook nieuwe commando’s tussen zitten. Een uitdaging voor jullie beiden dus! Tijdens deze lessen zal er voornamelijk los van de lijn gewerkt worden.

blank

Privéles

Alle leeftijden
Datum en locatie op afspraak
 35,- per half uur (excl. reiskosten)

Heeft je hond moeite om in een groep te trainen, of heb je liever individuele aandacht, dan is een privéles een goede optie voor jou!