Daar is hij dan eindelijk, je kleine lieve pup! Pups zullen nog veel moeten leren, over hun omgeving, hun lijf, over andere honden en over jouzelf natuurlijk. Hierbij zal MyDogs Hondenschool je gaan helpen. Socialisatie is een belangrijk onderdeel van deze puppycursus, naast de basisoefeningen.

Socialisatie

Een belangrijk onderdeel in deze cursus is socialisatie. We laten je pup wennen aan verschillende ondergronden, mensen en honden. Een goede basis om later een stabiele hond te krijgen. Ook leren we jullie als eigenaar hoe je het beste met je pup omgaat. Wat als ze angst ervaren? En hoe zie je nu of spel nog leuk is of niet>

Individuele aandacht

De groep zal bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 cursisten. Een kleine groep dus waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen!
De pups in deze groepen zullen allemaal tussen de 8 weken en 20 weken oud zijn.

Positief en ontspannen trainen

Wij trainen op een positieve wijze. Dat betekent dat we goed gedrag belonen, maar we leren de pups wel grenzen aan. De laatste les van de puppycursus zal een ‘puppy examen’ zijn. Voor dit examen slaag je altijd! Het is een ontspannen manier voor jezelf en de pup om aan een examen te wennen.

blank

Indoorlocatie

Onze leslocatie ligt vlakbij afslag Nulde aan de A28. Goed bereikbaar voor hondeneigenaren uit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk of Zeewolde. En dankzij de indoorlocatie kunnen we ook gewoon doortrainen met hondenweer.

blank

Dit gaan we doen bij de puppycursus

De cursus bestaat uit 1 theorieles, hierin krijg je al allerlei tips en tricks mee om je pup op te voeden. En daarna volgen er nog 7 leuke praktijklessen! De lessen duren 45 minuten.

We gaan aan de slag met:

  • Socialisatie
  • Spelgedrag
  • Basiscommando’s
  • Netjes wandelen aan de lijn
  • Rust
  • Verzorging van de hond

Jouw hondentrainers

Romy van den Bosch
Romy van den Bosch
Kynologisch instructeur

Mijn naam is Romy, kynologisch instructeur. Welzijn, plezier en samenwerking tijdens de trainingen vind ik erg belangrijk en ik hoop dit mee te kunnen geven aan vele baasjes en hun honden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de hondenschool.

Joyce Visser
Joyce Visser
Eigenaar / Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om je puppy te trainen & leren begrijpen!

8 - 20 weken

8 wekelijkse groepslessen Kleine groepjes 4 tot 6 deelnemers, start bij voldoende aanmeldingen

125,- incl puppypakket
Totaal prijs, vooraf betalen.

Bekijk snel welke data nog beschikbaar zijn en meld je aan!

Meer cursussen voor je hond

blank

Pubercursus

4 – 12 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,- 

Je pup is ouder aan het worden, en dan komt de puberteit eraan. Het lijkt ineens of hij alle commando’s is vergeten. Bij MyDogs Hondenschool leer je hoe je hiermee om moet gaan.

blank

Gevorderdencursus 1

Vanaf 6 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,-

Wanneer je hond de puberteit goed is doorgekomen zal deze zich verder ontwikkelen naar een volwassen hond. Wanneer de hond echt volwassen zal zijn, verschilt per ras.
In deze cursus gaan we de oefeningen uit de pubercursus uitbreiden, en komen er nieuwe oefeningen aan bod!

blank

Gevorderdencursus 2

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus bouwen we de oefeningen nog verder uit dan in gevorderdencursus 1. Daarnaast zullen we vaker los van de riem gaan werken. De oefeningen zullen steeds moeilijker en uitdagender worden. Plezier staat voorop, zodat ook jullie band zal blijven versterken.