Voor de liefde tussen baas en hond

Even voorstellen…

Mijn naam is Joyce Visser, de eigenaar van MyDogs Hondenschool. Wat begon als een droom, is uiteindelijk werkelijkheid geworden!

Ik ben kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut in opleiding.

Zelf hebben wij 2 honden in huis, Mylo en Bowie. Mylo, een middenslag keeshond, was mijn eerste eigen hond die ik zelf moest opvoeden. Ik kocht hem toen hij 10 maanden oud was, maar kwam er later achter dat ik al zijn 4e woonadres was. Ik besloot hem een echt thuis te geven. Samen zijn we naar een hondenschool gegaan. Hier hebben we samen veel geleerd en op deze hondenschool ben ik uiteindelijk als vrijwilliger les gaan geven.

Later kochten we Bowie, onze border collie, erbij. Ik gaf al een jaartje les, voornamelijk puppycursussen, dus een pup opvoeden moest vast geen probleem zijn. De praktijk bleek echter anders, Bowie was een echte terrorpup. Hij is een onzekere hond en op 4 maanden leeftijd ontwikkelde hij al gedragsproblemen. Hierdoor is mijn interesse in hondengedrag aangewakkerd en wilde ik een erkende opleiding tot kynologisch instructeur gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan, en in 2020 mocht ik hiervoor mijn diploma in ontvangst nemen.

Bij MyDogs Hondenschool zal ik werkzaam zijn als instructeur en wil ik daar gedragstherapie aan toevoegen. Daarom ben ik in 2021 gestart met de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut bij Dogvision.

Tot snel op de hondenschool!

blank

Even voorstellen…

Mijn naam is Romy van den Bosch en in mei 2023 ben ik begonnen bij Joyce. Eerst als stagiaire voor mijn opleiding tot Kynologisch instructeur en nu mag ik ook zelf lessen gaan geven.

Ik woon in Amersfoort en heb twee honden, Cas en Indra. Cas is een Jack Russell Terriër en Indra is een Zwitserse witte herder.

Door mijn eigen honden ben ik mij gaan verdiepen in hondengedrag. Ik was altijd al een dierenliefhebber, maar ik merkte dat ik hondengedrag ontzettend interessant vindt en graag mensen daarbij wil helpen. Om die reden ben ik ook een erkende opleiding tot kynologisch instructeur gaan volgen.

Welzijn, plezier en samenwerking tijdens de trainingen vind ik erg belangrijk en ik hoop dit mee te kunnen geven aan vele baasjes en hun honden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de hondenschool.

blank

Waarom MyDogs Hondenschool?

Bij MyDogs Hondenschool leer je vooral om met jou eigen hond om te gaan. Je gaat leren wat de lichaamstaal van je hond betekend, en wat je hiermee kan gaan doen.
Er wordt veel aandacht besteed aan socialisatie en lichaamsbesef, en daarnaast doen we ook standaard oefeningen. We werken graag aan het hele totaalplaatje van je hond. Het doel is dan ook om eigenaar en hond een plezierige tijd te geven, waarin jullie steeds beter leren samenwerken en elkaar leren begrijpen. Bekijk snel onze hondencursussen!

Benieuwd naar onze cursussen?

blank

Hondentraining op maat

blank

Leer het gedrag van je hond begrijpen

blank

Positieve trainingsmethode, plezier staat voorop

blank

Kleine groepjes met veel individuele aandacht