Gevorderdencursus 2

Alle cursussen
In deze cursus bouwen we de oefeningen nog verder uit dan in gevorderdencursus 1. Daarnaast zullen we vaker los van de riem gaan werken. De oefeningen zullen steeds moeilijker en uitdagender worden. Plezier staat voorop, zodat ook jullie band zal blijven versterken.

Hondentraining op maat

Niet iedere hondeneigenaar is hetzelfde. Ook hier houdt MyDogs Hondenschool rekening mee. Dus heb je een speciale wens wat je je hond wilt leren? Geef het dan aan, dan kunnen we gaan kijken of het mogelijk is dat we dit behandelen in de cursus!

Individuele aandacht

De groep zal bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 cursisten. Een kleine groep dus waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen! En er is ruimte om je eigen persoonlijke vragen te stellen.

Positief en ontspannen trainen

Wij trainen op een positieve wijze. Dat betekent dat we goed gedrag belonen, maar we leren de honden wel grenzen aan. De laatste les zal een examen zijn. Je hebt namelijk een certificaat van gevorderdencursus 2 nodig om door te gaan naar gevorderdencursus 3. We gaan bij MyDogs Hondenschool niet uit van een momentopname, dus doe je goed je best maar gaat het examen minder goed? Ook dan zal jij gewoon je certificaat ontvangen!

blank

Indoorlocatie

Onze leslocatie ligt vlakbij afslag Nulde aan de A28. Goed bereikbaar voor hondeneigenaren uit Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk of Zeewolde. En dankzij de indoorlocatie kunnen we ook gewoon doortrainen met hondenweer.

blank

Dit gaan we doen bij de gevorderdencursus 2

Deze cursus bestaat uit 8 praktijklessen, inclusief een examen om eventueel door te kunnen naar gevorderdencursus 3.

We gaan aan de slag met:

  • Naast (aan 2 kanten)
  • Blijf (uit het zicht)
  • Netjes meelopen aan de lijn
  • Terrastraining
  • Sport & Spel

Jouw hondentrainers

Romy van den Bosch
Romy van den Bosch
Kynologisch instructeur

Mijn naam is Romy, kynologisch instructeur. Welzijn, plezier en samenwerking tijdens de trainingen vind ik erg belangrijk en ik hoop dit mee te kunnen geven aan vele baasjes en hun honden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de hondenschool.

Joyce Visser
Joyce Visser
Eigenaar / Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om de gevorderdencursus 2 te volgen met je hond!

Na behalen gevorderdencursus 1

8 wekelijkse groepslessen Kleine groepjes 4 tot 6 deelnemers, start bij voldoende aanmeldingen

120,-
Totaal prijs, vooraf betalen.

Let op: Deze cursus kun je doen nadat je de gevorderdencursus 1 hebt afgerond bij MyDogs Hondenschool. Heb je een soortgelijke cursus elders gedaan, neem dan even contact op voor de mogelijkheden!

Bekijk snel welke data nog beschikbaar zijn en meld je aan!

Meer cursussen voor je hond

blank

Gevorderdencursus 3

Na behalen gevorderdencursus 2
8 wekelijkse groepslessen
120,-

De gevorderdencursus 3 is de meest uitdagende cursus bij MyDogs Hondenschool. Naast dat de oefeningen uit voorgaande cursussen worden uitgebreid, zullen er ook nieuwe commando’s tussen zitten. Een uitdaging voor jullie beiden dus! Tijdens deze lessen zal er voornamelijk los van de lijn gewerkt worden.

blank

Funcursus

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus gaan we vooral veel plezier maken met onze honden. We doen in deze lessen meerdere onderdelen uit verschillende hondensporten en zullen hierin steeds verder uitbouwen. Zo kun je dus ook kijken welke onderdelen van de hondensport jouw hond het leukste vindt!

blank

Privéles

Alle leeftijden
Datum en locatie op afspraak
 35,- per half uur (excl. reiskosten)

Heeft je hond moeite om in een groep te trainen, of heb je liever individuele aandacht, dan is een privéles een goede optie voor jou!