Heeft jouw hond moeite met trainen in de groep, of heb je liever individuele aandacht tijdens het trainen? Dan zijn de privélessen wat voor jou! Ook voor een aantal problemen aan huis kun je ook bij MyDogs Hondenschool terecht, kijk hiervoor op de pagina ‘privéles aan huis’.

Privéles op maat

In de privélessen geef je zelf aan waar je graag mee bezig wilt gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn wandelen aan een slappe lijn, het hierkomen of misschien wil je gewoon iets leuks doen met je hond! Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie

In de privélessen trainen we op de hondenschool locatie, of in Harderwijk in de woonwijk. Op de hondenschool is het een locatie met zo min mogelijk prikkels, wil je trainen met meer afleiding dan kunnen we die afleiding in de wijk opzoeken. Train je bepaalde dingen liever aan huis? Kijk dan op de pagina ‘privéles aan huis’. 

Wat kunnen we doen

  • Basiscommando’s
  • Hierkomen
  • Netjes meelopen aan de lijn
  • Sport & Spel
  • Zit & Wacht
  • Naast
  • Af & Blijf

 

 

blank

Jouw hondentrainer

Joyce Visser

Joyce Visser

Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om een privéles te volgen met je hond!

Alle leeftijden

Flexibele planning

Individuele aandacht, je lest helemaal alleen. De les dient ingepland te worden in overleg. Neem contact op via het contactformulier, telefoon of e-mail.30,- per half uur, daarna €15,- per kwartier extra 
Na de les betalen per pin. Voor privéles buiten Harderwijk komt er nog €0,25ct per km bij. 

Meer cursussen voor je hond

blank

Pubercursus

4 – 12 maand(en)
Datum en locatie op afspraak
115,- incl clicker)

Je pup is ouder aan het worden, en dan komt de puberteit eraan. Het lijkt ineens of hij alle commando’s is vergeten. Bij MyDogs Hondenschool leer je hoe je hiermee om moet gaan.

blank

Gevorderdencursus 1

Vanaf 6 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
115,-

Wanneer je hond de puberteit goed is doorgekomen zal deze zich verder ontwikkelen naar een volwassen hond. Wanneer de hond echt volwassen zal zijn, verschilt per ras.
In deze cursus gaan we de oefeningen uit de pubercursus uitbreiden, en komen er nieuwe oefeningen aan bod!

blank

Funcursus

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
115,-

Deze cursus bestaat uit 8 leuke praktijklessen. De lessen duren 45 minuten.