Socialisatiecursus

Alle cursussen

Jonge honden moeten nog aan van alles in de wereld wennen. Vaak doen we dit bij pups, maar ook honden die al wat ouder zijn moet je blijven meenemen naar verschillende situaties om er een fijne en stabiele hond van te maken. Daarvoor kan je je inschrijven voor deze leuke socialisatiecursus!

Wennen aan omgevingen

In de socialisatiecursus ga je elke week naar een andere locatie. Hier ga je je hond leren hoe om te gaan met al die soorten situaties. Zo krijg je een les in een park, bij een station en bijvoorbeeld in een winkelcentrum. Aan de hand van de uitdagingen die je daar tegenkomt ga je met je hond aan de slag. Daarnaast zullen er ook nog allerlei oefeningen aangeleerd worden. Deze cursus duurt 8 lessen.

Individuele aandacht

De groep zal bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 cursisten. Een kleine groep dus waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen!
De honden in deze groepen zullen allemaal tussen de 4 maanden en 1,5 jaar oud zijn. Is je hond iets ouder dan 1,5 jaar? Neem dan vooraf even contact op!

Positief en ontspannen trainen

Wij trainen op een positieve wijze. Dat betekent dat we goed gedrag belonen, maar we leren de honden wel grenzen aan. Ongewenst gedrag gaan we zoveel mogelijk voorkomen, waardoor de hond de mogelijkheid krijgt om goed gedrag aan te leren.

 

blank

Leslocaties

Deze cursus wordt buiten gegeven op verschillende locaties. Vooraf zal de instructeur de locaties bekend maken. De locaties zullen in de omgeving Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk zijn. 

blank

Jouw hondentrainers

Romy van den Bosch
Romy van den Bosch
Kynologisch instructeur

Mijn naam is Romy, kynologisch instructeur. Welzijn, plezier en samenwerking tijdens de trainingen vind ik erg belangrijk en ik hoop dit mee te kunnen geven aan vele baasjes en hun honden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de hondenschool.

Joyce Visser
Joyce Visser
Eigenaar / Kynologisch instructeur

Mijn naam is Joyce, kynologisch instructeur, en eigenaar van MyDogs Hondenschool. Sinds 2017 sta ik met veel plezier voor de groep. Het leukste aan mijn werk vind ik de vooruitgang die te zien is, bij de honden, maar ook zeker bij de eigenaren. Hopelijk gaan we samen een leuke en leerzame tijd tegemoet. Tot snel op de hondenschool!

Tevreden cursisten (én honden)

Meld je nu aan om je hond te trainen en leren begrijpen!

Meld je aan om je hond te trainen & leren begrijpen!

4 maanden - 1,5 jaar

8 wekelijkse groepslessen Kleine groepjes van 3 - 5 deelnemers, start bij voldoende aanmeldingen

120,- Totaal prijs, vooraf betalen.

Bekijk snel welke data nog beschikbaar zijn en meld je aan!

Meer cursussen voor je hond

blank

Pubercursus

4 – 12 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,- 

Je pup is ouder aan het worden, en dan komt de puberteit eraan. Het lijkt ineens of hij alle commando’s is vergeten. Bij MyDogs Hondenschool leer je hoe je hiermee om moet gaan.

blank

Gevorderdencursus 1

Vanaf 6 maand(en)
8 wekelijkse groepslessen
120,-

Wanneer je hond de puberteit goed is doorgekomen zal deze zich verder ontwikkelen naar een volwassen hond. Wanneer de hond echt volwassen zal zijn, verschilt per ras.
In deze cursus gaan we de oefeningen uit de pubercursus uitbreiden, en komen er nieuwe oefeningen aan bod!

blank

Gevorderdencursus 2

Na behalen gevorderdencursus 1
8 wekelijkse groepslessen
120,-

In deze cursus bouwen we de oefeningen nog verder uit dan in gevorderdencursus 1. Daarnaast zullen we vaker los van de riem gaan werken. De oefeningen zullen steeds moeilijker en uitdagender worden. Plezier staat voorop, zodat ook jullie band zal blijven versterken.